Date   

moderated Re: #bug event times in /feed are all 8 hours out #bug

Malcolm Austen
 

I wonder whether there is a link between my observed effect and the first bugfix listed in Mark's 5th September changelist: https://beta.groups.io/g/main/message/26156

Malcolm.


moderated Re: #suggestion The ability to mark a moderated message as Spam #suggestion

Chris Jones
 

On Thu, Dec 3, 2020 at 04:05 AM, Pamela Tatt wrote:
Would it be possible to have an option to mark such messages as Spam at the point of moderation similar to being able to Reject or Delete a message?

To what end, exactly? I assume that you do not allow these messages to pass moderation (why would you?) so who would you want or expect to see that they had been marked as spam?

Chris


moderated Re: #suggestion The ability to mark a moderated message as Spam #suggestion

 

If  Donald Hellen's post doesn't make sense, check your spam folder. At least in my case, Pamela Tatt's original post on this topic was flagged by Outlook360 and placed in the "Junk" folder due to the examples she included. --cg


moderated Re: #suggestion The ability to mark a moderated message as Spam #suggestion

Donald Hellen
 

Pamela . . .

On Wed, 02 Dec 2020 17:26:12 -0800, "Pamela Tatt"
<knittingpam@gmail.com> wrote:

.I am getting a lot of unwanted messages (see below) every day in both my main group and subgroups.
Are these addressed to the group or the group owner email address?
(You didn't include the "to:" field in your examples.)

The answer to that will help the group provide some help.

Donald


----------------------------------------------------
Some ham radio groups you may be interested in:
https://groups.io/g/ICOM https://groups.io/g/Ham-Antennas
https://groups.io/g/HamRadioHelp https://groups.io/g/Baofeng
https://groups.io/g/CHIRP https://rf-amplifiers.groups.io/g/main


moderated #suggestion The ability to mark a moderated message as Spam #suggestion

Pamela Tatt
 

Forgive me if this has already been discussed.
I am getting a lot of unwanted messages (see below) every day in both my main group and subgroups.
My groups moderate all messages from non members.

Would it be possible to have an option to mark such messages as Spam at the point of moderation similar to being able to Reject or Delete a message?  

Thanks for your consideration,
Pamela

Message examples .....
From: Josias Melo ANPG <support@...>
To: knit4charities@knit4charities.groups.io
Cc: 
Bcc: 
Date: 02 Dec 2020 14:39:52 +0100
Subject: Re: Business Proposal

Greetings knit4charities@knit4charities.groups.io,

How are you?

My name is Josias Melo. I am a Procurement Officer with the Angolan National Petroleum and Gas Agency (ANPG). I am writing to extend a business request for you to stand as an agent or middle-man in a crude oil supply contract.

I am assuring you that good profits will be earned from the commission that will be paid to middle-persons. I will provide exclusive details to you upon your acceptance.

Sincerely
Josias Melo
Procurement Officer

.
From: Str8 Creative <supportaaeja@...>
To: <knit4charities@groups.io>
Cc: 
Bcc: 
Date: Wed, 02 Dec 2020 16:05:23 +0600
Subject: Guaranteed Domain Authority 50/100
hi there

Here is how we can do it
https://www.str8creative.co/product/moz-da-seo-plan/

Regards
Mike
Str8 Creative
support@...

 
 
 


moderated Re: Database date fields display "00:00" with search #bug

Chris Smith
 

Thank you, that was quick ;-)

On 2 Dec 2020, at 18:42, Mark Fletcher <markf@corp.groups.io> wrote:

Hello,

On Tue, Dec 1, 2020 at 12:37 PM Chris Smith via groups.io <chris=comgw.co.uk@groups.io> wrote:
We have noticed what looks like a bug when using the search function on a database:

We store a time field in our database, it's in 24hr format, e.g. "18:50", these fields display normally when we look at the rows, we can sort the data by clicking on the column headers etc, all good so far. However, if we do a search to filter the records all the time fields appear as "00:00".

This should be fixed now.

Thanks,
Mark 


moderated Re: Database date fields display "00:00" with search #bug

 

Hello,

On Tue, Dec 1, 2020 at 12:37 PM Chris Smith via groups.io <chris=comgw.co.uk@groups.io> wrote:
We have noticed what looks like a bug when using the search function on a database:

We store a time field in our database, it's in 24hr format, e.g. "18:50", these fields display normally when we look at the rows, we can sort the data by clicking on the column headers etc, all good so far. However, if we do a search to filter the records all the time fields appear as "00:00".

This should be fixed now.

Thanks,
Mark 


moderated Re: Polls table readability #suggestion

Drew
 

Further to my suggestion for making the poll results more readable:

An additional horizontal scroll bar at the top of the display (of the "See Who Responded" table sorted by Answer) would allow users to at least scroll the table while viewing the Answer headers.

Currently one is limited to the horizontal scroll on the bottom of the table, which is ok for scrolling through the Results footers at the bottom of columns, but the Answer column headers at the top are off-screen if there are more than a handful respondents.

FYI- our group's poll involves US states and Canadian provinces/territories-- over 60 "Answers" and dozens of respondents, necessitating more usable scrolling.

Drew

On 11/29/20 10:18, Drew wrote:
Referring to the "See Who Responded" table (sorted by Answer): For polls that have a lot of answers and a lot of respondents it is difficult to keep track of particular columns while scrolling to the bottom in order to read their Results footers.
It would be helpful if the Answers headers at the top could be repeated at the bottom of the columns above the Results; likewise the Results footers at the bottom of columns repeated at the top under the Answers headers.


moderated #bug event times in /feed are all 8 hours out #bug

Malcolm Austen
 

I think I have covered all possible option settings and searched adequately for past [beta] reports ...

Events show in the calendar display just fine but in the /feed display, they all show eight hours too early.

If I shift my timezone setting a few hours, the /feed display of events also shifts by those same few hours so it's not that they ignore the timezone settings.

I can't help feeling that it is significant that GIO-home-base is eight hours off from UTC, so maybe that part of the display code is adjusting the display correctly, but basing it on GIO-home-time rather than UTC.

I dare say there are other plausible explanations of this /feed display offset!

Does anyone else see their events listed with this offest? Indeed, does anyone see their events listed at the correct time?

This has been raised in [GMF], I'm trying to assist Christine in getting to the bottom of this puzzle. The messages there do suggest that this offset does not occur for everyone:

Thanks for any assistance - and apologies if I am missing something obvious!

Malcolm.

-- 
Malcolm Austen <malcolm.austen@...>


moderated Re: "message to member" page persists in displaying "you must include a message" error message #bug

 

Interesting. For me, it only happens when I use "send message" from within a pending message. That's why I hadn't seen it often (or even before). It does not happen when I simply go to the member page and use the "send message" function.

Here's the URL:
https://groups.io/g/CatladysTestGroup/posttosub?id=87432&subject=Re:+test

The subect is the subect of the pending message ("test").
--
J

Messages are the sole opinion of the author, especially the fishy ones.
My humanity is bound up in yours, for we can only be human together. - Desmond Tutu


moderated Re: "message to member" page persists in displaying "you must include a message" error message #bug

Duane
 

On Tue, Dec 1, 2020 at 05:47 PM, Mark Fletcher wrote:
Is it the /posttosub URL?
exact steps I used:
1. click on member
2. select Send Message at the bottom
3. enter Subject
4. click Send To Member - get error message "You must include a message."
4a. If I then type in a message, the error remains showing.
5. click Discard - clears Subject and error message, but can't use Discard, can go to any screen and it's not saved as a Draft

Duane




moderated Re: "message to member" page persists in displaying "you must include a message" error message #bug

Duane
 

On Tue, Dec 1, 2020 at 05:47 PM, Mark Fletcher wrote:
Is it the /posttosub URL?
Yes, that's the page where I see it.  Win7/64, FF 83.0

Duane


moderated Re: payment clarification #misc

 

Hi Duane,

Sorry for the late reply.

On Wed, Nov 18, 2020 at 6:26 AM Duane <txpigeon@...> wrote:

A situation has come up that we'd like some clarification on.  A group owner (OwnerA) passed away, so another owner (OwnerB) is in charge.  OwnerA had paid for the year to get the transfer done.  We're trying to figure out how to be sure that the card for OwnerA won't be charged for a renewal since the group plans to drop back to Basic.

OwnerB has deleted OwnerA from the group
OwnerB has entered a credit card so he can see the View/Change Plan button to, hopefully, change the plan to Basic

Unanswered questions:
Can a non-mod/owner account be charged for a renewal? (If OwnerA had only been changed to member)


Yes. They cannot set themselves as payor, but once they are the payor, that doesn't specifically change when they leave/are removed/mod privileges are removed.

 
Can there be more than one payor for a group?

 No.


Why does an owner/mod need to enter a CC in order to view/change plans?

I don't think they need to. I mean, they shouldn't, and I wasn't able to reproduce this just now in my dev environment.

Thanks,
Mark 


moderated Re: wrong navigation from past members list (goes back to members list) #bug

 

On Fri, Nov 27, 2020 at 8:10 AM J_Catlady <j.olivia.catlady@...> wrote:
After doing something in a past member's record and saving, you're taken not back to the past members list but to the members list. So to go back into the record you have to manually navigate to the past members list again.

This is fixed.

Thanks,
Mark 


moderated Re: "message to member" page persists in displaying "you must include a message" error message #bug

 

Hi,

Which URL are we talking about? Is it the /posttosub URL? I'm trying to reproduce this and can't.

Thanks,
Mark

On Tue, Dec 1, 2020 at 1:05 PM Duane <txpigeon@...> wrote:
On Tue, Dec 1, 2020 at 01:19 PM, J_Catlady wrote:
the error message "you must include a message" in red continues to display when you're sending a message to a member.
While checking on this, I discovered an additional fault here.  If you decide to Discard after seeing the message, it takes you to the composition page instead of back to the member record.

Thanks,
Duane


moderated Re: Photo albums, can't jump to 2nd or subsequent pages #bug

Chris Jordan
 

 Yes,  fixed now. 
Thanks


moderated Re: Photo albums, can't jump to 2nd or subsequent pages #bug

Pat Pratt
 

All checked and working now.Thank you.
--
Pat Pratt


moderated Re: "message to member" page persists in displaying "you must include a message" error message #bug

Duane
 

On Tue, Dec 1, 2020 at 01:19 PM, J_Catlady wrote:
the error message "you must include a message" in red continues to display when you're sending a message to a member.
While checking on this, I discovered an additional fault here.  If you decide to Discard after seeing the message, it takes you to the composition page instead of back to the member record.

Thanks,
Duane


moderated Database date fields display "00:00" with search #bug

Chris Smith
 

We have noticed what looks like a bug when using the search function on a database:

We store a time field in our database, it's in 24hr format, e.g. "18:50", these fields display normally when we look at the rows, we can sort the data by clicking on the column headers etc, all good so far. However, if we do a search to filter the records all the time fields appear as "00:00".

This seems like a bug, would someone be able to look at this please?

Thanks,
Chris


moderated "message to member" page persists in displaying "you must include a message" error message #bug

 

Even when you have already typed text into the message box, the error message "you must include a message" in red continues to display when you're sending a message to a member. This was disconcerting and for awhile, I kept retyping the message, thinking it somehow had not registered. Seems like a simple fix and would relieve some anxiety.
--
J

Messages are the sole opinion of the author, especially the fishy ones.
My humanity is bound up in yours, for we can only be human together. - Desmond Tutu

2901 - 2920 of 29686